Tule meille töihin!

Aluroll Oy on erikoistunut lasiterassien ja parvekelasien suunnitteluun ja valmistukseen Lukkan brändillä. Lasituksiamme myyvät ja asentavat paikalliset lasiliikkeet ja urakoitsijat ympäri Suomen. Olemme toimialamme voimakkaimmin kasvava ja kehittyvä yhtiö. Visiomme on olla laadukkain ja halutuin lasitusbrändi Suomessa. Visiomme toteuttamiseksi etsimme jatkuvasti innostuneita ja osaavia työntekijöitä.

Lukkan

Toimintamme laajentuessa haemme tiimiimme tuotantotyöntekijää

Tuotantomme kasvaa haemme uutta työntekijää parvekelasitusten tuotantosoluun. Meillä on kova tekemisen meininki, johon kuulu itsenäisyys ja vastuunkanto. Meillä on portaaton organisaatio, jossa työntekijät viihtyvät.

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme sinulta:

  • Kokemusta tuotannollisista tehtävistä ja/tai käden taitoja
  • Reipasta työnteon asennetta ja kykyä ripeään työskentelyyn
  • Olet positiivinen tiimipelaaja, tunnollinen ja aktiivinen

Lisäksi arvostamme:

  • Kokemusta lasitusalalta, alumiinijärjestelmistä tai rakentamisesta

Mitä tarjoamme sinulle?

Innostavan ja mielenkiintoisen työympäristön Lahden tehtaalla, jonka liikevaihto on noin tuplaantunut viimeisen viiden vuoden aikana. Aluroll on avoin ja viihtyisä työyhteisö, jossa jokaista työntekijää arvostetaan ja kuunnellaan. Aluroll on luotettava ja vakavarainen työnantaja.

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lukkanin menestystarinaa, lähetä hakemuksesi viimeistään 30.9.2021 osoitteeseen mikko.katramo@aluroll.fi tai täyttämällä alla oleva lomake.

Jos sinulla on kysyttävää, soita 0400 158 399.

Hae meille töihin!

Täytä lomake:

    Lukkan

    Lähetä viesti