Terassilasit

Terassilaseilla saat lisää tilaa ja tilojen käyttömukavuutta niin kotiin kuin vapaa-ajan asunnollekin. Lukkanin kotimaisesta valikoimasta löydät tyylikkäät ja korkealaatuiset terassilasit ja terassilasiratkaisut.

Lukkan

Tutustu tuoteratkaisuihimme

Lukkan

Lasiterassit

Lukkanin lasiterassi tyylikäs ja viimeistelty kokonaisuus, joka kruunaa kotisi.

Lukkan

Liukuvat terassilasit

Pystypuitteellinen Lukkan -liukulasitus on tyylikäs ratkaisu, joka suojaa tehokkaasti sateelta, tuulelta, roskilta ja melulta.

Lukkan

Lukitusjärjestelmät

Nauti terassistasi turvallisin mielin.

Lukkan

Puitteettomat terassilasit

Kääntyvät pystypuitteettomat terassilasit ovat oikea valinta, jos haluatte terassillenne avaruuden tuntua ja esteettömän näköalan.

Miksi valita Lukkan terassilasitus?

Huippulaatuiset terassilasit yli 30 vuoden kokemuksella

Lukkanin tekemistä ajaa halu tehdä asiat vielä vähän paremmin, ja tämä näkyy nykyisten tuotteittemme tinkimättömässä laadussa. Suomessa suunniteltu ja valmistetut Lukkan- terassilasit ovat käytännöllisiä, kestäviä ja turvallisia. Käytämme tuotteissamme erittäin laadukkaita materiaaleja, joille annamme viiden vuoden takuun. Terassilasimme ovat CE-merkittyjä.

Kun valitset Lukkan-lasitusjärjestelmän, valitsen huolettoman ja huoltovapaan ratkaisun.

Terassilasit räätälöitävissä tarpeidesi mukaan

Valmistamme mittatilaustyönä ja kustannustehokkaasti sellaisetkin terassit, joita moni muu ei pysty tai halua tehdä. Tehtaamme tuotantoprosessi on erittäin joustava ja jälleenmyyjillämme asentavat luotettavasti ja rautaisella ammattitaidolla monimutkaisetkin kohteet. Lisäksi tuotevalikoimamme on laaja, meiltä saat kaiken yhden katon alta.

Kotimaista osaamista alusta loppuun

Lukkanin komponentit ja materiaalit ostetaan lähes yksinomaan kotimaisilta alihankkijoilta ja tuotantotilamme sijaitsevat Lahden Mukkulassa. Tuotteillamme on Avainlippu- ja Design from Finland -merkki. Lukkan -tuotteiden asennuksista vastaavat aina paikalliset ammattilaiset.

Sovi maksuton arviokäynti

Lukkan- terassilasituksen toteutus alkaa arviokäynnistä, jossa valitsemanne jälleenmyyjämme suunnittelee kanssasi tarpeisiisi sopivan terassilasituksen, tekee tarvittavat mittauksen ja laskee tarjouksen lasituksesta.

Käynti on maksuton, etkä sitoudu tässä vaiheessa mihinkään.

Lukkan

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä Lukkaniin tai paikalliseen Lukkan-jälleenmyyjääsi.

Lukkan

Suunnittelu ja kustannusarvio

Jälleenmyyjämme suunnittelee terassin toiveidesi mukaan ja antaa tarjouksen työstä.

Lukkan

Kääritään hihat

Työ toteutetaan sovittuna ajankohtana. Mittatilaustyönä tehdyn terassin toimitusaika on yleensä noin 5 viikkoa ja asennusaika 1-3 päivää.

Lukkan

Kaikki valmista!

Nauti uuden tilan tunnelmasta. Jälleenmyyjämme neuvoo sinua terassin käyttöön liittyen.

Jälleenmyyntiketjumme kattaa koko Suomen

Lukkanin jälleenmyyntiketju palvelee sinua Hangosta Nuorgamiin. Etsi lähin jälleenmyyjäsi.

Lukkan

Lukkan blogi

Nyt kannattaa toimia! Syksy ja talvi ovat mitä oivinta aikaa lasitetun terassin hankkimiseen.

Lasitettu terassi valmistuu vuodenajasta riippumatta - Talvella aikataulut ovat joustavamat kuin kovimpaan sesonkiaikaan.

LUE LISÄÄ

Ilmaisen suunnittelukäynnin hyödyt

Ilmainen suunnittelukäynti on oikeasti ilmainen. Joten mikset tarttuisi heti toimeen? Juuri nyt on nimittäin mitä parhain aika tilata esittelijämme kotiisi. Aloitetaan yhdessä sinun unelmiesi tilan rakentaminen!

LUE LISÄÄ

Miksi valita juuri Lukkan lasituksen tuottajaksi?

Lukkanin tarina alkaa Sipoosta yli kolmenkymmen vuoden takaa. Uutteralla työllä ja tinkimättömällä asenteella olemme nousseet suomalaisen terassi- ja parvekelasituksen eturiviin Suomessa.

LUE LISÄÄ

Näin ostat terassilasit

Onko terassilasien hankinta ajankohtaista? Terassilasien osto-oppaassa saat kattavasti tärkeää tietoa terassilasien hankintaan.

Lukkan

Terassilasit - mitä tulee huomioida hankinnassa?

Onko toiveena hankkia terassilasit? Näitä asioita kannattaa huomioida terassilasituksia suunnitellessa ja hankkiessa.

Terassilasit monipuolistavat terassin käyttöä

Terassin lasittaminen tekee terassista kuin ylimääräisen huoneen, jota voi hyödyntää niin arjessa kuin juhlassa. Lasitettu terassi on oiva oleskelutila keväällä ennen lämpöisiä kelejä ja se pidentää terassin käyttömahdollisuuksia pitkälle syksyyn tai jopa talveen asti. Lasiterassi on monella käytös myös talon yhteydessä olevana viherhuoneena, johon valoisa ja viileä lasitettu terassi sopii erinomaisesti.

Sopivat terassilasit kotiisi

Oikein toteutettu lasitettu terassi saadaan istumaan jokaiseen taloon. Me Lukkanilla olemme erikoistuneet myös vaativiin terassilasituskohteisiin.

Pitkäikäiset ja huoltovapaat terassilasikokonaisuudet Lukkanilta

Lasi ja alumiini materiaaleina takaavat kestävän ja huoltovapaan lasitetun terassin. Me Lukkanilla olemme keskittyneet tuotekehitykseen ja korkeaan laatuun – Lukkanin terassilasit eivät notku tai kitise pitkänkään käytön jälkeen.

Terassilasit lukituksella

Terassi on hyvä saada lukituksi, varsinkin jos terassilla säilytetään mitään arvotavaraa. Lukkanin Aboly-lukoilla lukkoihin käyvät samat avaimet, kuin ulko-oviinkin.  Lukkanin Abloy-lukot voidaan sarjoittaa kaikille Abloyn avainmalleille ja Lukkanin liukuoviin on saatavilla myös iloQ-lukitus.

Lasiterassin hinta

Lukkanin terassilasit toteutetaan mittatilaustyönä, joten terasseilleimme ei ole standardihintaa. Hinta on valitsemiesi ominaisuuksien, tuotteiden, työn ja mahdollisten lisäpalveluiden summa. Jälleenmyyjämme pystyvät antamaan tarkan ja sitovan tarjouksen työstä maksuttoman suunnittelukäynnin yhteydessä.

Lue lisää ostajan oppaasta!

Lukkan

Lähetä viesti

    Lukkan

    Lähetä viesti